LogPoints logotyp

Visar resultat för etikett: logpoint-profilen

 1. 2019-10-15

  Lasse på Abrahamssons Järn

  ”Det ska vara enkelt att köpa stål”. Så tänkte man 2009 när Abrahamssons Järn startade sin verksamhet i Ljungarum och så tänker man även nu när man väljer att flytta till nya lokaler på LogPoint. – Läget med närheten till E4 är såklart det bästa med området, säger Lasse Nilsson, VD på Abrahamssons Järn.

 2. 2019-05-09

  Jeanette på IKEA

  – Att jag får vara med och göra skillnad, att skapa ett IKEA för framtiden, att jobba för att IKEA Torsvik ska bli en ännu bättre arbetsplats och att vi alltid ska leverera på topp. Så svarar Jeanette Hagberg på frågan om vad som är det bästa och vad som är det mest utmanande med jobbet som site manager på IKEA Torsvik.

 3. 2018-12-11

  Charlotta på DSV Road AB

  DSV har expanderat kraftigt under de senaste åren och när företaget hade vuxit ur sin nuvarande fastighet på Torsvik, LogPoint, blev valet självklart att vidare expandera på området. Charlotta Dahlgren på DSV Road AB berättar om den växande verksamheten och framtidsutsikterna.

 4. 2018-10-08

  Jimmy på Jimmy Rosenqvist Transport AB

  En helhetslösning som erbjuder det mesta inom åkeri och verkstad i kombination med de största kunderna på samma område; LogPoint-profilen Jimmy berättar om framgångsreceptet för ett av LogPoint South Sweden’s nytillskott.

 5. 2018-04-11

  LogPoint-profilen – Jessica på Jönköping Energi

  Jönköping Energi AB skiljer sig lite från många andra företag på LogPoint. De sysslar inte med logistik, lager eller e-handel – men producerar och levererar däremot el och värme till totalt 55 000 kunder i Jönköping. Lär känna Jessica Alaniesse-Karlsson och Jönköping Energi!

 6. 2017-12-11

  LogPoint-profilen – Marie-Louise på Elgiganten!

  Lär känna Head of HR på Elgiganten Logistik AB – Marie Louise Gotmark. Hon berättar om den nya, helt automatiserade avdelningen, fördelen med att kunna nå alla kunder i Norden under 24 h och den största framtidsutmaningen för Elgiganten inom HR-frågor!

 7. 2017-10-04

  LogPoint-profilen: Janne på Swärds Däckservice

  Efter runt 40 års erfarenhet från däckbranschen startade Janne Swärd Swärds Däckservice mitt bland de stora logistikföretagen på LogPoint. Lär känna LogPoint-profilen som berättar om verkstadens framgångsrecept, varför han valde att etablera på LogPoint och hur det känns att hjälpa ”kunder i nöd”.

 8. 2017-06-19

  LogPoint-profilen – Bengt på GB-grossisten

  Ett företag som måste anpassa sig efter vädret, och som själva kikar in hos kunderna för att se vilken glass som behöver fyllas på. Lär känna Bengt Karlsson på GB-grossisten som berättar om vinnande glass-koncept, 20 trailers med GB-gubbar och sina framtidstankar om LogPoint!

 9. 2017-03-28

  LogPoint-profilen: Roger på Rosenlunds Åkeri

  50-årig kompetens inom transportbranschen, ett läge med närhet till både kunder, konkurrenter, järnväg och E4:an - det är bara några av framgångsfaktorerna för Rosenlunds Åkeri som finns på LogPoint sedan 2007. Roger Ödebrink berättar om Rosenlunds Åkeri, sin roll på företaget samt sina framtidstankar om LogPoint South Sweden.

Etiketter