LogPoint logotyp, länk till startsidan
LogPoint logotyp, länk till startsidan

Visar resultat för etikett: service

 1. 2020-09-25

  Ny matbutik öppnar på LogPoint

  Den 1 oktober 2020 öppnar Automat på Torsvik, LogPoint. En helt obemannad matbutik som är öppen dygnet runt. Franchise-tagaren Lena Johansson berättar om hur hon fick idén och varför Torsvik är det perfekta läget för butiken.

 2. 2019-09-13

  Invigning av tankstation för flytande gas på LogPoint

  Igår invigde det finska energibolaget Gasum sin fjärde tankstation i Sverige. Den nya stationen som ligger på LogPoint erbjuder naturgas i vätskeform (LNG) och flytande biogas (LBG) för tunga fordon. Gasum planerar för totalt 50 nya tankstationer i Norden i början av 2020.

 3. 2018-10-04

  Informationskyltar uppdateras - vi behöver er hjälp!

  Nu är det dags att uppdatera informationsskyltarna om vilka företag som finns på området.

 4. 2017-10-06

  Start etapp 2 - ny cykelväg vid Möbelvägen

  Vid månadsskiftet oktober/november påbörjas den andra etappen i arbetet med att förlänga gång- och cykelväg längs Möbelvägen. Arbetet beräknas pågå i runt 5-6 veckor. I den andra etappen färdigställs arbetet och hela sträckan asfalteras.

 5. 2017-09-25

  Svea Kök - ny restaurang på LogPoint

  LogPoints matutbud har utökats med en helt ny restaurang – Svea Kök. Restaurangen erbjuder egenlagad husmans-buffé med en twist!

 6. 2017-06-07

  Ny cykelväg och bättre läge på busshållsplatser!

  Under sista veckan i maj påbörjas den första etappen i arbetet med att förlänga gång- och cykelväg längs Möbelvägen. I samband med detta flyttas även busshållplatserna längst i söder på Möbelvägen till en ny, bättre placering i höjd med Lampvägen.

 7. 2017-03-21

  Annes Husman - ny restaurang på LogPoint!

  Sedan den 6 februari finns ytterligare en restaurang på LogPoint South Sweden. Annes husman har nyöppnat på Torsvik Centrum och erbjuder vällagad husmanskost gjord helt från grunden!