LogPoint logotyp, länk till startsidan

Aktuellt


 • Ny matbutik öppnar på LogPoint

  Bild på hyllor i matbutik med matvaror på. Bland annat syns pasta, ketchup, mjöl, socker, konserver mm. Den 1 oktober 2020 öppnar Automat på Torsvik, LogPoint. En helt obemannad matbutik som är öppen dygnet runt. Franchise-tagaren Lena Johansson berättar om hur hon fick idén och varför Torsvik är det perfekta läget för butiken.


  Läs mer...

 • Logpoint expanderar ytterligare!
  Nu är det dags för samråd för nästa detaljplan inom Logpoint South Sweden. Det nya området är placerat vid delområdet Granarp, strax väster om Torsvik. Planens syfte är att planlägga mark för i huvudsak industriändamål men ska även ersätta befintlig väg (Granarpsvägen) med en ny vägsträckning.
  Området där detaljplanen ligger heter Flahult 19:12 och hela området är cirka 28 hektar och beläget i nära anslutning till Torsviks logistik- och indu...

  Läs mer...

 • Sommarhälsningar från LogPoint!
  Grafisk bild med mönster av olika symboler: glassar, granar, lastbilar, sandaler, sjöstjärnor, vågor, solglasögon. Text i bild: "Sommarhälsningar från LogPoint".
  Låt oss hoppas att vi alla får en "glad sommar", även om den för de flesta blir lite annorlunda.
  Kanske måste du täcka upp för kollegor som är sjuka, eller så blir det mindre jobb än du tänkt på grund av permitteringar och varsel. Du kanske inte k...

  Läs mer...

 • LogPoint-profilen: Johan på Friskis
  Kvinna med lockigt hår och rött friskis-linne instruerar tränings-deltagare i skivstång.
  Passar alla - från otränad till landslagstävlande! Så beskriver Johan Thor Friskis träningsutbud. Lär känna vår nya LogPoint-profil och en av våra viktiga service-funktioner på området!
  Friskis har funnits på LogPoint South Sweden sedan 2017 då de öppnade upp sitt gym i sina skinande nya, 900 m2 stora lokaler på delområdet Torsvik. Un...

  Läs mer...

 • Internationell padelhall blir södra Stigamos första byggnad
  Kristoffer Göthner, Husseim Jacoub och Oskar Gustafsson, står ute på tomten i södra stigamo. Man skymtar en grävmaskin, en stor skylt, ett öppet fält samt lite skog i bakgrunden.
  Det ska bli en av Sveriges största största padelanläggningar, med plats för event, relax och konferens. Mitt på södra Stigamo sätts inom kort spaden i marken för vad som kommer att bli logistikområdets första verksamhet.
  Bakom satsningen står ett par redan etablerade entreprenörer från Jönköping - Kristoffer Göthner och Hussam Jacoub, i ett team tillsammans med Oskar G...

  Läs mer...

 • Årets LogPoint-stipendium är utdelat!
  Bild på Saga och Madeleine. De är finklädda och håller i blommor och stipendium. Fotot är taget utomhus med Munksjön och en blå himmel i bakgrunden.
  Den 29 maj delades årets Logpoint-stipendium ut till studenterna Saga Gustafsson och Madeleine Johansson från högskolan i Jönköping. Deras arbete premierades för sin studie i hur man kan arbeta mer med hållbara leveranser.
  LogPoint South Sweden delar varje år ut ett stipendium till de högskolestudenter som på något sätt bidragit till utvecklingen inom logistik och samver...

  Läs mer...

Etiketter