LogPoint logotyp, länk till startsidan
LogPoint logotyp, länk till startsidan

LogPoint Business Network

LogPoint Business Network, LBN, är företagarföreningen på området. Alla företag som finns på LogPoint South Sweden är välkomna att gå med i nätverket. Idag är redan runt 70% av företagen på området medlemmar.

Om LBN

LogPoint Business Network finns för att företagen på LogPoint ska kunna utväxla kunskap och påverka, utvecklas och växa på ett mer effektivt sätt. Man drar nytta av den kunskap och variation som finns bland företagen på området.

Nätverket jobbar med flera olika områden. Det finns bland annat ett arbetsledarnätverk som fokuserar på att skapa en bättre arbetsmiljö. Andra områden är infrastrukturella frågor och utbildningsfrågor. Lokala aktiviteter för alla på området är något LBN också jobbar med. Det anordnas bland annat speciella LogPointdagar med aktiviteter för alla anställdas familjer i syfte att stärka trivsel och motivation och för att öka sammanhållningen i området.

Gå med i LBN!

Genom att fylla i formuläret godkänner ni att vi hanterar och lagrar era uppgifter för att kunna lägga till er i nätverket och informera om LBN-relaterade frågor som till exempel att bjuda in till LBN-möten. Hanteringen pågår under den tid som företaget väljer att vara medlem i nätverket.

Medlemsavgift för LBN

Medlemsavgiften är 400:- per år för företag med 0-10 st anställda, 1000:- per år för företag med 11-50 st anställda samt 2000:- per år för företag för fler än 50 st anställda.

Huvudkontakt
Huvudkontakt


Företagsadress
Företagsadress


Min främsta anledning att vara med i nätverket (välj ett eller flera alternativ) * (obligatorisk)
Min främsta anledning att vara med i nätverket (välj ett eller flera alternativ) • Per Sahlin, Terminalchef Postnord
  "Marknadsföringskraft"

  "LogPoint Business Network ger kraft att tillsammans marknadsföra området mot såväl den svenska som den internationella marknaden."
  Per Sahlin, Terminalchef Torsvik, Postnord
 • Jonna Olofsson, IKEA
  "Påverka området"

  "LogPoint Business Network skapar förutsättningar för oss företag att vara med och påverka områdets utveckling och framtid."

  Jonna Olofsson, Site Manager IKEA Torsvik