LogPoints logotyp

Aktuellt arkiv

 • 2020-06-02
  Internationell padelhall blir södra Stigamos första byggnad
  Kristoffer Göthner, Husseim Jacoub och Oskar Gustafsson, står ute på tomten i södra stigamo. Man skymtar en grävmaskin, en stor skylt, ett öppet fält samt lite skog i bakgrunden.
  Det ska bli en av Sveriges största största padelanläggningar, med plats för event, relax och konferens. Mitt på södra Stigamo sätts inom kort spaden i marken för vad som kommer att bli logistikområdets första verksamhet.
  Bakom satsningen står ett par redan etablerade entreprenörer från Jönköping - Kristoffer Göthner och Hussam Jacoub, i ett team tillsammans med Oskar G...
 • 2020-06-01
  Årets LogPoint-stipendium är utdelat!
  Bild på Saga och Madeleine. De är finklädda och håller i blommor och stipendium. Fotot är taget utomhus med Munksjön och en blå himmel i bakgrunden.
  Den 29 maj delades årets Logpoint-stipendium ut till studenterna Saga Gustafsson och Madeleine Johansson från högskolan i Jönköping. Deras arbete premierades för sin studie i hur man kan arbeta mer med hållbara leveranser.
  LogPoint South Sweden delar varje år ut ett stipendium till de högskolestudenter som på något sätt bidragit till utvecklingen inom logistik och samver...
 • 2017-02-10
  25 nya jobb på Stigamo!
  Bildelskedjan AD Sverige väljer att bygga nytt centrallager på Stigamo industriområde söder om Jönköping. Det betyder cirka 25 nya jobb.
  — Allt ska vara klart i slutet av året, säger kedjans presschef Mikael Lind. Detta skriver Jönköpingsposten den 9 februari 2017
  Läs hela artikeln här.länk till annan webbplats