LogPoints logotyp
7 december 2021

LOGPOINTDAGEN 2014

LogPointdagen 30:e augusti 2014 Den 30:e augusti är det återigen dags för LogPointdagen 2014.

Mellan klockan 11-14 kommer det bjudas på massor av roliga aktiviteter utanför Elgiganten på Torsvik. Det blir LogPointloppet, trucktävling och en mängd spännande aktiviteter och pristävlingar för barn och vuxna.

Rekordmånga företag och organisationer är anmälda och kommer att finnas på plats för att visa upp sig under dagen. Bl.a. kommer det att finnas hoppborgar, ansiktsmålare, fiskdamm och tipspromenad, det kommer även finnas mat och fika till försäljning.

Upplevelsedagen är öppen för alla men riktar sig främst till alla som arbetar på området med familjer.

Välkomna önskar företagarföreningen LogPoint Business Network!

LOGPOINTLOPPET 2014

Årets LogPointlopp går av stapeln kl. 12,00 och kommer gå längs en snitslad bana om ca fem kilometer med utgångspunkt från Elgiganten. Det går bra att anmäla sig på info@logpoint.se ända fram till fredagen den 29:e augusti, sedan går det att efteranmäla sig på tävlingsdagen fram tills klockan 11,30.

Gemensam uppvärmning börjar ca 11,45 och leds av Friskis & Svettis från scenen. Hämta ut nummerlappen i god tid vid start/målområdet, senast en halvtimme före start. Det kommer att finnas ett stort tidtagarur för egen tidtagning och funktionärer från Friskis och Företagshälsan på plats. Fina priser väntar vinnarna som presenteras på scenen kl. 13,30.

TRUCKRACE 2014

På LogPointdagen kommer vi även i år genomföra den prestigefyllda trucktävlingen. Max två deltagare från varje företag får ställa upp och tävlingarna kör igång från kl. 11,00. Tävlingen går ut på att med motviktstruck flytta och stapla lådor under tidtagning.

Förra året vanns trucktävlingen av David Dethorey från Elgiganten som fick ta emot den prestigefyllda vandringspokalen och titeln ”Årets truckmästare på LogPoint South Sweden”. David kommer även ställa upp i årets tävling och tror att konkurrensen blir stenhård men ska försöka försvara titeln. David är veteran när det gäller truckar och har deltagit i trucktävlingar tidigare.

Det ryktas om att flera av de stora företagen på området i år har haft interna uttagningstävlingar inför tävlingen så det är ingen tvekan om att konkurrensen kommer bli tuff. Om inte ert företag är anmälda ännu så gör det på info@logpoint.se så snart som möjligt. Vinnaren kommer att presenteras i prisutdelningen på scenen kl. 13,30.

Kategorier

  Ett oväntat fel har uppstått.

LOGPOINT SOUTH SWEDEN | CAISA BJÖRNDAL | TELEFON: 036-10 81 89