LogPoint logotyp, länk till startsidan
LogPoint logotyp, länk till startsidan

Ni var många som chattade med oss!

Den 31 mars skulle vi egentligen haft ett informationsmöte om utvecklingen av Logpoint. På grund av covid-19 valde vi att istället öppna upp för er att ställa frågor via chatt.

Utvecklingen av Logpoint går fort nu och nya detaljplaner är under framtagande. Det kommer påverka en del av de närboende och företagen på området. För att hålla alla informerade om vad som händer så skulle vi hållit ett möte om just utvecklingen den 31 mars. På grund av rådande omständigheter valde vi att ställa in det fysiska mötet men istället skicka ut den viktigaste informationen via post och öppna upp för alla att chatta och ställa sina frågor till oss.

Det var många som var intresserade och ställde bra och relevanta frågor! Vi försökte på bästa sätt ge svar och i annat fall hänvisa till vem som kan ge ett bättre svar. Vi hoppas att ni som var med kände att era frågor blev bemötta på ett bra sätt.

Vi som svarade på dina frågor var:

- Henrik Gustafsson, VD, Södra Munksjön Utveckling AB
- Daniel Kangas, Projektledare, Södra Munksjön Utvecklings AB
- Mattias Bustos, Planarkitekt, Stadsbyggnadskontoret Jönköpings kommun

Läs chatten i efterhand!

Om du vill läsa alla frågor och svar i chatten så går den att ladda ner här. Pdf, 542.7 kB.

Den utskickade informationen kan du ladda ner här Pdf, 2.6 MB, öppnas i nytt fönster..

Vi vill också passa på att tipsa om det samråd som ska hållas under våren gällande detaljplanen för Granarp. Du kan läsa mer om den här Öppnas i nytt fönster..