LogPoint logotyp, länk till startsidan
LogPoint logotyp, länk till startsidan

Morgonmingel med LBN

Under tordagen hade LogPoint Business Network (LBN) morgonmingel på Annes Husman där deltagarna fick information om utvecklingen av området.

Det bjöds på smörgåstårta, nätverkande och information när LBN bjöd in till frukostmingel på Annes Husman.

På plats fanns Sven Rydell, näringslivschef, och pratade om utvecklingen av näringslivet i Jönköping. Caisa Björndal från Södra Munksjön Utvecklings AB (SMUAB) berättade om infrastrukturen på LogPoint-området. Och Karin Fröderberg från SMUAB informerade om den behovsutredning som just nu pågår och där bolaget kommer analysera och utvärdera vilka insatser det finns behov av gällande service och trygghet på området.

Även Mats Ruderfors och Julia Cederbrant från Utvecklings- och trafikavdelning på Jönköpings Kommun var på plats och breifade om trafikläget och framtida planer för gång, cykel och bilvägar. Samt delgav förslag på hur medarbetare enklare ska kunna ta sig från busshållsplatsen till arbetet.

Siste talare för dagen var Jonas Danielsson från Elgiganten som berättade om byggnationen av deras nya lokaler, hur det planeras se ut och hur deras tänk kring hållbarhet med bygget sett ut. Bland annat genom att använda limträbalkar, ett planerat tak med solceller och rekreationsplats för sina medarbetare på byggnades tak.

Morgonminglet avslutades med årsmöte för LBN.

Caisa Björndal från SMUAB står på scen